Gåskærgade 32 · 6100 Haderslev · Tlf.: 88 20 48 33 · mail@trioconsult.dk

Velkommen til TrioConsult

TrioConsult er en af regionens førende konsulentvirksomheder med speciale i økonomisystemerne Microsoft C5 og XAL. Vi har nogle af landets mest kompetente konsulenter, som hver især har mere end 20 års erfaring i rådgivning og udvikling af Microsoft C5.

Uniconta

Uniconta er det seneste skud på stammen hos os. Dette er et godt alternativ til C5.
Produktet kører på din computer, men data er gemt i skyen hvor de er sikrede for nedbrud m.m.
Læs mere om konkrete fordele her (dokumentskanning, CVR opslag, email fakturaer og meget mere)
Det kan anbefales at du prøver en demo. Denne kan du hente her: Gå til Uniconta
Uniconta kan importere data fra C5, eConomic og NAV - også i demo.

 Gratis servicetjek

Microsoft C5 spænder vidt med over 60.000 solgte løsninger til store små og virksomheder. Vi oplever ofte, at brugere føler de ikke udnytter Deres Microsoft C5 optimalt.

Derfor tilbyder vi et gratis servicetjek af virksomhedens Microsoft C5. Her vil en af vore konsulenter gennemgå virksomhedens Microsoft C5, sammen med relevante medarbejdere, for at klarlægge de eventuelle områder hvor der er mulighed for en bedre udnyttelse af Microsoft C5. Derudover vil vi rådgive om hvilke tiltag der eventuelt bør gøres i fremtiden.

Er virksomheden allerede tilknyttet en anden Microsoft C5 forhandler, er dette dog ingen hindring. Vi kommer gerne på besøg alligevel.

Ønskes besøg af en af vore konsulenter, så kontakt os da venligst på telefon 88 20 48 33 eller mail@trioconsult.dk

 

 

 Microsoft Certified Partner - Microsoft Dynamics

 

Kurser:

Microsoft C5 Sælger/Indkøber - Kursus med fokus på de opgaver, der varetages af sælgere og indkøbere

Formål: At give deltageren et kendskab til de funktioner og arbejdsprocesser, der relaterer sig til en sælgers og/eller indkøbers arbejdsopgaver.Pris: Kr. 2.800,- ekskl. moms.
mere...

Microsoft C5 Lager - kursus med fokus på de opgaver der varetages af lagermedarbejdere:

Formål: At give deltageren et kendskab til de funktioner og arbejdsprocesser, der relaterer sig til en lagermedarbejders arbejdsopgaver.Pris: Kr. 2.800,- ekskl. moms.
mere...

Microsoft C5 Bogholder - kursus med fokus på Finans :

Formål: At give deltageren et kendskab til de funktioner og arbejdsprocesser i finansmodulet, der primært udføres af en bogholder. Pris: Kr. 2.800,- ekskl. moms.
mere...

Microsoft C5 Bogholder videregående - kursus med fokus på de mere avancerede bogholderiopgaver:

Formål: At give deltageren et kendskab til de mere avancerede funktioner og arbejdsprocesser der relaterer sig til en bogholders arbejdsopgaver. Pris: Kr. 2.800,- ekskl. moms.
mere...

Microsoft C5 Løn videregående:

Formål: Deltageren får et indgående kendskab til lønmodulet og dets opbygning. Efter endt kursus, vil deltageren være i stand til at gennemføre lønbehandlinger samt alle rutiner i forbindelse med lønbehandling og indberetning til offentlige myndigheder.Pris: Kr. 5.000,- ekskl. moms (2 dage).
mere...
x1